Alku

Aloittaminen - ensimmäiset askeleet uuteen ovat välillä hankalia. Kun ensimmäisen askeleen kuitenkin uskaltaa ottaa, lähtevät asiat nopeasti lentoon... 

...toivottavasti.

Blogin aloittaminen on vaikeaa. Päädyinkin siis ensimmäisessä kirjoituksessa kertomaan hieman lisää toiminnastani.


Yrittäjäksi taiteen pariin

Vaikka urahaaveeni ovat aina kohdistuneet taiteen alaan, aloitin toimintani kevytyrittäjänä hyvin nopeasti. Kevytyrittäjän riskit ovat minimaalisia ja omassa tapauksessani käytännössä olemattomia, kun alkuinvestoinneille ei juurikaan ollut tarvetta. Tulevaisuuden tavoite on vaihtaa kevytyrittäjyys toiminimeksi.

Tavoitteenani on rakentaa toimintani ympärille tunnistettava ja erottuva brändi - oma indentiteettini taitelijana. Tärkein piirre itselleni brändissä (laadun lisäksi) on luonnollisesti visuaalisuus. Visuaalisen ilmeen rakentaminen lähti itse luodusta grafiikasta. Voit nähdä sen toistuvan täällä kotisivuillani, Facebookissa sekä Instagramissa.

Toimintani tavoite ei ole päästä esille gallerioihin. Tavoitteeni on paljon käytännönläheisempi - ilon tuominen suoraan sinulle, sinun ehdoillasi.

Olet ehkä jo tutustunut minuun pienimuotoisesti esittely-sivullani. Mitä kertoa tuntemattomalle itsestään? Miten itsensä asettaa esille? Minulle oman itseni kuvailu on ollut aina hankalaa - jätänkin sen toistaiseksi siihen. Olkoon aloituksen kuva tällä kertaa tarpeeksi. Kysyä saa, jos ajatuksia herää!


Miksi blogi

Blogi on loistava keino avata toiminnan taustoja sekä herättää keskustelua. Miten maalausprosessi alkaa, etenee ja missä se tapahtuu? Mitkä ovat taitelijan uran haasteet, toiveet ja tulevaisuus? Näitä ja monia muita aiheita tulen avaamaan blogikirjoituksissa.

Otan mielelläni vastaan myös ideoita, jos jokin tietty aihe herättää kiinnostusta.


Kiitos, että luit ensimmäisen kirjoitukseni ♥

- Laura