Maalaukset tilaustyönä


"Koirastani tehty maalaus pysäytti sydämeni. On kuin rakas olisi tullut takaisin sateenkaarisillalta. Hänen leukakarvansa ja silmiensä palo on saatu vangittua kuvaan. Kiitos hienosta teoksesta ♥" 

- Leena H.


Mielessäsi voi olla valokuva, josta haluaisit laadukkaan maalauksen. Kun valmiina on selkeä referenssi, on projektin aloitus nopeaa ja helppoa. 

Aina valmiina ei kuitenkaan ole valokuvaa. Voimme yhdessä suunnitella maalauksen monenkin referenssikuvan perusteella. Työ helpottuu ja nopeutuu jos kuvat ovat selkeitä ja laadukkaita. Tällaisissa tapauksissa teen asiakkaalle digitaalisen luonnoksen hyväksyttäväksi ennen maalauksen aloittamista.

Voimme myös ideoida jotain avain uutta! Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä innovatiivinen taideteos.


Työnäyte

Alla on esimerkki projektista, jossa luonnos on ensin tehty digitaalisena. Ensimmäinen kuva (kuvaaja Pekka Winter) on pääasiallinen referenssi (lisäksi toimitettu muita kuvia). Kuva on laadukas ja sitä on helppo työstää. Toinen kuva on digitaalinen luonnos - ei täydellisesti piirretty, vaan suuntaa antava vedos lopullisesta teoksesta. Viimeinen kuva on valmis akryylimaalaus luonnonvalossa.

Huom!

Muistathan, että maalauksien referenssivalokuvissa täytyy aina olla lupa kuvaajalta kuvan käyttöön. Valokuvista voi hakea inspiroivia elementtejä, mutta niitä ei saa kopioida sellaisenaan luvatta.

Projektin eteneminen

PALVELUT

Tavoitteeni on onnellinen asiakas. Maalauksien aiheet ovat usein lähellä sydäntä ja tunteita herättäviä. Halutun lopputuloksen saavuttamiseksi varmistan, että olemme samaa mieltä kaikista yksityiskohdista ennen maalauksen aloittamista. Onnistunut asiakaskokemus on ensisijaisen tärkeää.

MAALAUS

Maalausprojekti alkaa, kun suunnitelma on selvä ja mahdollinen luonnos on hyväksytty. Lähetän asiakkaalle kuvan myös valmiista maalauksesta hyväksyttäväksi. Jotta asiakas on varmasti tyytyväinen lopputulokseen, sisältyy hintaan myös korjauskertoja.

TOIMITTAMINEN

Maalaan aina myös taulun reunukset kauniisti ja huolellisesti, jolloin maalaus on sellaisenaan ripustusvalmis. Valmis maalaus toimitetaan turvallisesti pakattuna, kun asiakas on hyväksynyt lopputuloksen.


Katso myös myynnissä olevat maalaukset täältä.


Myyntiehdot

 • Kaikki esitetyt hinnat ovat alkaen-hintoja (sisältävät myös postikulut Suomessa). Kaikissa töissä minimiveloitus on 100€. Lopullinen hinta määräytyy maalauksen koon, aiheen ja vaativuuden mukaan. Kaikista korvauksista sovitaan ennen työn aloitusta.
 • Osamaksusta neuvottelu voi olla mahdollista suuremmissa töissä.
 • Jos maalausta ei tehdä suoraan valokuvasta, lähetetään asiakkaalle digitaalinen luonnos hyväksyttäväksi ennen maalauksen aloitusta. Luonnoksen korjauskerrat ovat maksuttomia.
 • 30% ennakkomaksu maksetaan ennen sovitun projektin aloitusta kun mahdollinen luonnos on hyväksytty. Ennakkomaksua ei palauteta.
 • Työn aikataulu määritetään ennen projektin aloitusta. Työn valmistumiseen varataan minimissään kaksi kuukautta. Hinnasta ei saa hyvitystä, vaikka maalaus valmistuisi aikaisemmin. Kiireellisestä aikataulusta veloitetaan projektikohtainen lisämaksu.
 • Valmiista maalauksesta lähetetään kuva asiakkaalle hyväksyttäväksi. Hintaan kuuluu kaksi korjauskertaa, jonka jälkeen korjauksien hinta on alkaen 20€ per korjauskerta (määräytyy työn vaativuuden mukaan).
 • Valmis asiakkaan hyväksymä maalaus postitetaan asiakkaalle kun sovittu hinta on maksettu kokonaisuudessaan. Teoksen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle vasta kun sovittu hinta on kokonaan maksettu. Maksusuoritukseen asti teoksen omistajuus on taiteilijalla.
 • Maalaus toimitetaan kehystämättömänä. Myös maalauksen reunat maalataan siististi, jolloin maalaus on ripustusvalmis sellaisenaan.
 • Taiteilija saa julkaista kuvia teoksesta sekä tekoprosessista, ellei toisin sovita. Asiakkaan valokuvia taitelija ei saa julkaista ilman lupaa.
 • Asiakas voi tehdä maalauksesta esim. tulostettuja julisteita yksityiskäyttöön. Kuvia maalauksesta ei saa myydä.
 • Laskutan työni Ukko.fi-kevytyrittäjyyspalvelun tai Käpylän Wanhan Tatuointiosuuskunnan kautta.

Hinnasto

Hinnat alk. - Sis. ALV 10 %

20 x 20 cm

120€

20 x 40 cm

200€

24 x 33 cm

200€

30 x 30 cm

250€

27 x 35 cm

250€

33 x 41 cm

350€

38 x 46 cm

400€

46 x 55 cm

450€

50 x 61 cm

550€

54 x 65 cm

650

60 x 73 cm

800€

89 x 116 cm

1500€

Minimiveloitus 100€ esimerkkejä pienemissä töissä. Hinnastossa kuvatut koot ovat valmiita, saatavilla olevia maalauspohjia. Kaikki koot ovat paksuudeltaan n. 2 cm (saatavilla myös 3,8 cm). Kysy myös muita kokoja! Saatavilla myös pyöreitä ja ovaaleja pohjia.