Tatuoinnit


Tatuoimista oppityttönä Käpylässä loppuvuodesta 2019 alkaen. 

Ajanvaraus

Otan vastaan uusia asiakkaita maltillisesti ja varaan kalenteristani aikoja n. kuukaudeksi eteenpäin. Teen tatuoinnit harjoittelijahinnalla, eli n. puoleen hintaan ammattilaisesta. 

Muista seurata minua somessa, niin tiedät uusista jutuista ensimmäisten joukossa.


Tiedustelut

Laitathan minulle viestiä ajanvaraukseen liittyen joko sähköpostitse tai Instagarmissa pikaviestillä. Alta löydät yhteystietoni!

Kerro viestissäsi ideasi, sijoittelu ja kokoluokka, värimaailma, budjetti, etu- ja sukunimesi sekä puhelinnumerosi. Liitä mukaan myös referenssejä. Näillä tiedoilla pystyn antamaan arvion tatuoinnin kokonaishinnasta. Otan huomioon budjettisi kuvan suunnittelussa.

Kerrothan myös jos olet ulkopaikkakuntalainen, koet terveytesi vaikuttavan tatuoinnin ottoon tai aikataulusi on haasteellinen.

Tarvittaessa pyydän sinut paikan päälle konsultaatioon.


Referenssit

Liitä viestiisi myös referenssikuvia. Referenssikuvat voivat olla esimerkiksi valokuvia tai kuvia tatuoinneista. Voit myös kertoa haluttua tyylisuuntaa, tekniikkaa sekä myös sen, mitä et halua tatuointiisi. Voit kertoa myös tarkemmin kuvan ideasta, jos siihen liittyy esimerkiksi tunne tai tapahtuma. Suunnittelua auttaa myös valokuva kohdasta, johon tatuointi tulee.


Varausmaksu

Varausmaksun suuruus on 50 € tai 100 € tatuoinnin koosta riippuen. Voit maksaa varausmaksun verkkokaupassamme www.support-shop.kwt.fi. Varausmaksu hyvitetään tatuoinnin loppuhinnasta. Varausmaksu suojaa minua tulonmenetykseltä, jos 

- et saavu paikalle

- perut aikasi siirtämättä sitä eteenpäin

- et siirrä aikaasi ennen 48h määräaikaa

- joudun studiolla kieltäytymään kuvan teosta esim. sen takia, että olet flunssassa tai muussa poikkeavassa fyysisessä tilassa.

Varausmaksu palautetaan asiakkaalle vain silloin, jos ajan peruminen johtuu minusta.

Suuremmissa kuvissa voidaan periä myös erillinen suunnittelumaksu, jota ei palauteta eikä hyvitetä tatuoinnin loppuhinnasta. Suunnittelumaksu maksetaan myös varauksen yhteydessä.


Tatuointipäivä

Syö, juo ja nuku hyvin ennen tatuointiaikaa. Suuremmassa kuvassa ota mukaan evästä. Voit ottaa mukaan korkeintaan yhden ystävän. Älä ota lapsia mukaan studiolle, edes hoitajan kanssa.

Älä tule kipeänä!


Galleria

Lisää kuvia löydät Instagramista sekä Facebookista.


Yhteystiedot

69 Tattoo
Mäkelänkatu 97 C, 00610 Helsinki

Sähköposti
lauralinneawinter@gmail.com

Facebook
Laura Winter Tattoo

Instagram
@lauralinneawinter

Saapuminen
Bussit ja ratikat pysähtyvät aivan studion edessä ja Kalervonkadulta löydät reilusti ilmaista parkkitilaa.